Fair Play Online

Fair Play Online houdt zich bezig met het ontwikkelen c.q. aanbieden van spelconcepten in landen waar het aanbieden van online kansspelen is toegestaan. De speler verwacht tegenwoordig dat hij zijn producten ‘anytime, anywhere and on any device’ kan gebruiken. Onze strategische overtuiging is dan ook dat de ontwikkeling van de online tak van vitaal belang is voor de continuïteit van het concern.

Het internationale kantoor van Fair Play Online (FPO Gambling Ltd.) is gevestigd in Malta (EER), het Europese centrum van mondiaal opererende online kansspelbedrijven. De onderneming beschikt over een Maltese online kansspellicentie. Deze ‘license to operate’ stelt ons in staat om op een transparante en verantwoorde wijze de markten te betreden.

Sinds 1 oktober 2021 heeft de Nederlandse tak, onder de naam FPO Nederland B.V., een vergunning voor online kansspelen toegekend gekregen van de Kansspelautoriteit. Hiermee voldoet het bedrijf aan alle gestelde voorwaarden om legaal online kansspelen aan te bieden op de Nederlandse markt. FPO Nederland B.V. behoort tot de 10 partijen die als een van de eerste een online vergunning verleend hebben gekregen. Dit betekent dat spelers in Nederland ook legaal, veilig en verantwoord online een gokje bij Fair Play kunnen wagen.

Ga naar de website voor meer informatie.

DisclaimerPrivacyCookies – © Janshen-Hahnraths Group