Nieuws - 10 januari 2020

Partnership IBN BIT special en Janshen-Hahnraths Group

Janshen-Hahnraths Group en BIT special, onderdeel van IBN, gaan voor de komende jaren een samenwerkingsverband aan. IBN is een onderneming die kansen biedt aan mensen die het om verschillende redenen zonder steun niet redden op de arbeidsmarkt.

BIT special levert werknemers met een specialisme in softwareontwikkeling en ICT-oplossingen. Mede door de aanstaande introductie van online kansspelen in Nederland zet het kansspelbedrijf Janshen-Hahnraths Group, dat vooral bekend is vanwege haar Fair Play Casino’s, sterk in op het versterken van de eigen ICT-structuur en het aantrekken van de benodigde expertise. De BIT specialists ondersteunen Janshen-Hahnraths bij diverse ICT-projecten, waaronder het ontwikkelen en testen van applicaties.

“BIT special sluit perfect aan op datgene wat wij zochten. Met hun frisse blik helpen deze specialisten ons met het optimaliseren van allerlei ICT-vraagstukken. Wij zijn dan ook blij dat we gebruik kunnen maken van hun kennis en een bijdrage kunnen leveren aan het bieden van passend werk op de arbeidsmarkt”, aldus Ruud De La Haye (CFO Janshen-Hahnraths Group).

Hans van Opbergen (Algemeen Directeur BIT special) vult aan: “BIT special is gespecialiseerd in softwareoplossingen die net een beetje anders zijn. Bijvoorbeeld omdat het eindproduct volledig nieuw is, iets bijzonders moet kunnen of om een creatieve benadering vraagt. Speciale oplossingen realiseer je alleen met speciale medewerkers. En dat zijn onze ontwikkelaars. Ze zijn creatief in hun manier van denken en geniaal in de manier waarop ze met software omgaan. A BIT special dus.”

Foto v.l.n.r.: Ruud De La Haye (CFO Janshen-Hahnraths Group) en Maarten Gielen (Algemeen Directeur IBN).

Meer nieuwsberichten

Nieuws overzicht

DisclaimerPrivacyCookies – © Janshen-Hahnraths Group