Nieuws - 26 oktober 2023

Michiel Nubé nieuwe CEO van Janshen-Hahnraths Group

Met ingang van 1 januari 2024 heeft de Raad van Commissarissen Michiel Nubé (59) benoemd als CEO van Janshen-Hahnraths Group. Hij volgt in deze rol Jan Schiffelers op. Michiel Nubé is op dit moment werkzaam bij MediaMarkt.

Paulus Karskens, voorzitter van de raad van commissarissen: “Wij zijn bijzonder verheugd met de komst van Michiel Nubé. Michiel heeft een passie voor onze branche en met zijn kennis en ervaring uit zowel de retail- als kansspelsector is hij zeer geschikt om leiding te geven aan de verdere strategische ontwikkeling van de Janshen-Hahnraths Group. De raad van commissarissen ziet in hem een bevlogen opvolger van Jan Schiffelers, die na een lange staat van dienst per 1 januari 2024 met pensioen gaat.”

Michiel Nubé, aankomend CEO van Janshen-Hahnraths Group: “De Janshen-Hahnraths Group staat bekend om haar betrouwbaarheid, integriteit en gastvrijheid. Dat zijn ook voor mij belangrijke kernwaarden. Ik dank de RvC en de OR voor het vertrouwen, bovendien dank ik Jan Schiffelers voor de warme overdracht. Ik kijk er naar uit om samen met alle collega’s, in deze tijd van verandering, een bijdrage te mogen leveren aan het succes.

Michiel Nubé begon zijn loopbaan bij McDonald’s en vervulde daar en nadien onder andere bij Holland Casino en JVH Gaming & Entertainment Groep meerdere senior managementfuncties. In zijn huidige functie is hij als Vestigingsdirecteur verantwoordelijk voor de Flagshipstore van MediaMarkt in Eindhoven.

Meer nieuwsberichten

Nieuws overzicht

DisclaimerPrivacyCookies – © Janshen-Hahnraths Group