Nieuws - 20 juni 2018

Janshen-Hahnraths Group winnaar van twee Responsibility in Gaming Awards

Janshen-Hahnraths Group heeft twee ‘Responsibility in Gaming Awards’ in ontvangst mogen nemen. Het bedrijf ging naar huis met de titel ‘Operator of the Year’ en won de award in de categorie ‘Best Use of Technology for Responsible Gaming’ voor het samenwerkingsverband rondom de E-Assyst Preventie Speelbewust app.

“We hebben als Janshen-Hahnraths Group responsible gaming hoog in ons vaandel staan. Het maakt al jaren integraal onderdeel uit van onze bedrijfsvoering. Deze prijs zien wij als een aanmoediging en dat stemt ons met trots”, aldus Jan Schiffelers (CEO).

De E-Assyst Preventie Speelbewust app is ontwikkeld voor de preventie van gokproblemen. De app helpt spelers als een mobiele coach om hun gokgedrag te monitoren, in de hand te houden en daarmee risicovol gokgedrag te verminderen. E-Assyst is ontwikkeld samen met ervaringsdeskundigen (Stichting AGOG – Anonieme Gokkers), zorgprofessionals (Novadic-Kentron), wetenschappers (Radboud UMC Nijmegen), E-Assyst BV (app-ontwikkelaar) en de afdeling Responsible Gaming van Janshen-Hahnraths Group. Een eerste pilotstudie liet een afname in risicovol gokgedrag zien van meer dan 90%.

De ‘Responsibility in Gaming Awards’ zijn een initiatief van B2B kansspelplatform Gaming in Holland. Het initiatief werd breed gesteund door o.a. de Kansspelautoriteit, European Gaming and Betting Association (EGBA), VAN Kansspelen Brancheorganisatie en Speel Verantwoord. Het was de eerste maal dat de awards werden uitgereikt.

Meer nieuwsberichten

Nieuws overzicht

DisclaimerPrivacyCookies – © Janshen-Hahnraths Group