Nieuws - 20 mei 2019

Gouden Erepenning voor Janshen-Hahnraths Group

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Kerkrade heeft besloten om Janshen-Hahnraths Group te onderscheiden met de Gouden Erepenning. John Janshen en Chris Hahnraths ontvingen deze mooie erkenning uit handen van burgemeester Jos Som voor het 60-jarig bestaan van de Janshen-Hahnraths Group en haar belangrijke economische, sociale en maatschappelijke verdiensten voor Kerkrade en haar burgers.

“Al 60 jaar lang is het hoofdkantoor van de onderneming gevestigd in Kerkrade en speelt zowel direct als indirect een belangrijke rol op het gebied van werkgelegenheid. Janshen-Hahnraths Group draagt bovendien lokale initiatieven een warm hart toe en stond mede aan de basis van de totstandkoming van de Rodaboulevard”, aldus de gemeente Kerkrade.

John Janshen en Chris Hahnraths zijn de tweede generatie van het familiebedrijf Janshen-Hahnraths Group. Onder hun bezielende leiding zag onder andere het bedrijfsonderdeel Fair Play Casino het levenslicht.

De Gouden Erepenning der gemeente Kerkrade wordt sinds 1960 uitgereikt aan personen die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de gemeente Kerkrade. Andere ontvangers waren onder andere Bert de Boer (oprichter GaiaZOO) en Helmut Etschenberg (Duits politicus die zich inzette voor grensoverschrijdende samenwerking).

Foto: Foto BQ, Bas Quaedvlieg

Meer nieuwsberichten

Nieuws overzicht

DisclaimerPrivacyCookies – © Janshen-Hahnraths Group